Familj

Jag älskar verkligen min familj, de betyder mycket för mig. Jag inspireras ständigt av kämparanda, viljan att kasta sig in i det okända och förmågan att ro saker iland även om det visar sig utmanande. Jag uppskattar så mycket att vi trots våra olikheter alltid brytt oss om varandra, gett varandra stöd och försökt vara de bästa vi kan mot varandra. Samtidigt som vi inte förväntat oss mindre av de andra, utan alltid hållit fram varandra till att bli allt vi kan.

För mig är familjen viktigt, och något man alltid försöker hålla ihop. Det är viktigt för mig att man inte ger upp på sina medmänniskor och där är familjen viktigast. Det har visat sig att det långt ifrån alltid betyder att saker förändras på sätt man skulle önskat. Men jag har också lärt mig att målet förblir det samma… även om man kan bli utmanad av handlingar och händelser samt resultatet av dessa… Målet kvarstår alltid att bry mig om de mina och vilja dem det bästa under gällande förutsättningar och omständigheter.

Min närmaste familj består av mina pojkar Benjamin och Matteus som är mina små superhjältar och ger mig glädje och utmanar mig att bli en bättre pappa varje dag. Min ex fru Jenny som också varit en utmaning som på många sätt hjälpt mig utvecklas på sätt jag aldrig skulle drömt om själv. Min mamma Birgitta och pappa Håkan som lärt mig så mycket och bidragit med så omväxlande utmaningar och erfarenheter genom hela min uppväxt och även senare. Mina systrar Lina-Sofie och Amira-Sofie som har varit mina bästa kompisar och som delar så många av mina erfarenheter och tankar även om vi trotts detta ständigt utmanar varandra i olika världsbilder och sätt att tolka vår omgivning. Samt mina systerbarn Mathilda och Wilma som även dessa växer upp till att vara så starka och inspirerande personligheter.

barbapapagrey