(H) Kajak

Kajak/Paddla

Att paddla är frihet på så många nivåer, det är lugnt och skönt… Man kommer nära naturen och djurlivet. Det är också en perfekt avkoppling och en underbar träningsform speciellt när man inte vill använda benen. Dessutom gillar jag vattenlekar och ligger ofta under vattnet för att öva på rollar och andra räddningsövningar.

(H) Programmering

Programmering

progOm det finns något som får mig att verkligen känna mig kreativ så är det programmering. När jag var liten så tidigt jag kan komma ihåg så ville jag alltid bli uppfinnare, jag ville uppfinna saker som underlättade och hjälpte andra. Jag har sedan gjort väldigt mycket olika saker i livet men av de sakerna så är programmering väldigt mycket som jag just föreställde mig uppfinnandet. Dessutom tillfredställer det behovet av klurighet, jag kan bli fullständigt absorberad av en problematik… något som bara skall fungera. Inte för att skryta (eller jo) så brukar jag lösa det mesta och det är en sådan känsla av personlig glädje att “fixa” det :)

 

(H) IT

IT

IT-1024x527Möjligheterna inom IT är nästan oändliga, jag kommer ihåg när vi satt med modem som lät som dåliga pianolektioner och tankade ner programsnuttar från någon BBS… Aldrig hade man kunnat ana det som exempelvis Internet är idag. Jag har byggt och arbetat med tjänster på internet sedan tidigt 90-tal, trotts denna gedigna erfarenhet hittar jag var dag nya spännande sätt att förbättra mitt och andras liv med denna tekniken. Jag brinner verkligen och finner stor tillfredställelse i att finnas med när nya idéer föds och att få vara med och förverkliga dem.

(H) Datorer

Datorer

image-1024x768Jag är oerhört fascinerad av datorer och alla möjligheter de ger, de får mig att känna mig som om jag kan trolla ibland. Att hjälpa andra att komma vidare när de stött på ett hinder eller att få dem att öppna ögonen för alla möjligheter som ligger framför dem med dessa hjälpmedel är oerhört tillfredsställande. Jag fullkomligt älskar när jag ser hur det går upp ljus om hur någon kan få datorer att jobba på helt nya sätt för dem. Jag försöker alltid att med information öka tryggheten i interaktionen med ny teknik och för att sprida information som möjliggör smartare användning.