Massor av kajakande… Och nu festival Järnaviksfestivalen.

Dyslexistatus ej rättad.

Nu har jag tokkajakat hela sommaren för att lära mig denna syssla, sport och äventyr. Längs vägen har det varit massor med överraskningar, hinder och lärdomar. Jag älskar verkligen kajakandet ställen det kan föra mig till, träningen jag får och har tillgång till även i tider av skavsår och utmaningen i att lära sig något nytt. Men det har inte varit utom svårigheter så som en nyupptäckt men gammal rädsla för djupt vatten. I vilket fall har jag massor som jag borde skriva av mig rörande detta ämne.

Just nu sitter jag på Järnaviks camping i spänd förvänta på vad Tjäröfestivalen skall föra med sig i nya lärdomar, upplevelser och bekantskaper. Tjäröfetivalen hålls i år på Järnaviks camping då nya ägare på Tjärö tydligen ville ta allt för mycket betalt. För mig är det lysande för nu kan jag ha husvagn, dator och genium med mig utan att fördärva något som blir blött… Och inget slutar fungera i brist på laddning 🙂

Nere vid stranden håller arrangörerna och utställarna på att ställa upp sina tält och demoplatformar.

 

De och de paddlare som anlänt tidig verkar alla vara trevliga, öppna och härliga personer. Jag blev till och med medbjuden på middag vilket jag avböjde till fördel för den trevliga middag min kära fru skickat med mig till grillen 🙂

Lite synd var det att avböja då man kunde lärt känna dessa personer bättre över en middag, men det blir säkert tid till det ändå och jag ville ju ta det lite lungt ikväll.

Tack för att ni orkade läsa, nu skall jag käka men jag hoppas skriva mycket mer om mina äventyr i somras, samt om allt som händer denna fullspäckade höst, snart 🙂

 

2 Responses to Massor av kajakande… Och nu festival Järnaviksfestivalen.