Nerbäddad… Sjuk med en twist..

I fredags kväll fick jag plötsligt frossa och började känna mig hur sjuk som helst. Sedan låg jag pall med feber (39), hosta, frossa och ont precis överallt. Jag antar jag var extra mottaglig efter att ha motionerat lite överdrivet. På lördag eftermiddag fick jag släpat mig in till läkarmottagningen och trotts en låg sänka misstänkte de lunginflammation…hu…. Och skickade hem mig med antibiotika. Nu på tisdag är jag mest bara snuvig och slut men annars betydligt bättre igen.

Det som är lite underligt är att jag fick i samband med detta ordentliga fantomsmärtor. Dessa var ihållande med några minuters mellanrum i lite över ett dygn… Det värker till… Kroppen krampar… Och sen släpper det…efter ett tag värker musklerna efter krampanfallen och det blir mer och mer plågsamt både med smärtorna samt att hosta och röra på sig.

Jag brukar uppleva att jag får fantomsmärtor efter att jag frusit ordentligt om stumpen, men det är första gången det blivit så av frossa.. Jag frös ju inte egentligen… Jag var ju jättevarm 🙂

Jag har medicin för detta men tycker den är läskig… Massor med varningstext… Opiumbaserad… Blir alltid så nojig för hjärtat, men med fantomsmärtor som dessa ger man tillslut efter och gör vad som för att slippa dem. Så tillslut tog jag en tablett och fick lite vila.

Orättvist att man inte bara kan få njuta av sin lunginflammation ifred utan att behöva få fantomsmärtor mitt i… Det kan liksom bli för bra ibland 🙂

Är i alla fall på bättringsvägen igen och längtar ut att springa och gå.

2 Responses to Nerbäddad… Sjuk med en twist..