Kajak dags igen …

Dyslexi status: ej rättad.

Det börjar krypa myror i kroppen på mig igen, i förväntan att komma ut med kajaken.

Förra året var första gången jag testade kajaka, och jag tyckte det var en underbar sport. Har alltid älskat att vara ute i sjöar och vattendrag, men det har då varit med kanot som inte riktigt ger samma träning. Dock är det lite läskigt att ge sig ut ensam med kajak, speciellt på havet. Jag litar inte riktigt på min simförmåga längre, men är inte egentligen rädd för vatten. Det hade bara känts bättre med en kajak kompis.

I vilket fall så har jag en tillfällig kajak som jag använder, som egentligen är mer för att surfa på vågor och rockhopping än distans/tränings kajakande. Men den funkar för att träna med och är tålig.

Samtidigt så håller jag på att bygga en som jag hoppas jag får klar under vår/sommar men det hela går långsamt och väntar just nu på en större investering.

Jag måste säga att jag även sneglar på en Scorpio, det känns som lite av en drömkajak utan att ha provat den. Bra egenskaper även för tunga människor och samtidigt plastkajak och den hållbarhet det innebär + skädda istället för roder.
http://www.viddler.com/v/39350780