Axeln..

Dyslexi status: ej rättad.

Har nu haft problem med min axel sedan jag ramlade under mitt benbrott, i nästa vecka så skall jag in och samtala med doktorn om den igen. Jag har gått hos sjukgymnast och tränat för att få bort smärtan också, men så fort den har gjort ont har vi lättat på träningen igen och den gör nästan alltid ont.

Har magnet röntgat den men det ända de hittade var förslitning och inte riktigt överrenskommande med hur jag tycker det känns eller med hur det uppkom. Doktorn har testat med kortison i lederna för att hitta om det hjälper. Sist testade vi leden för nyckelbenet (tror jag) och det gjorde stor skillnad, tror jag hade nästan två veckor med i stort sätt inget ont. Men efter det kom det tillbaka mycket värre och från att bara ha haft problem med att sova så har jag nu problem under dagen också samt med att lyfta.

I vilket fall så har jag beslutat att testa full träning trots att det gör ont, de träningspass jag har fram till läkarbesöket. Vill se om det gör skillnad på något vis, samt tänkte att det gör inget om jag har riktigt ont under undersökningen.

Det är ju snart dags att börja kajaka igen, och jag måste ju kunna lita på axeln om jag skall syssla med det.