Med lunch och fika, träningslogg

Idag tog jag med mig lunch för att återinföra en paus på halva vägen så benet får återhämta sig lite. Det gick utmärkt och räknar man bort pauserna så var det den snabbaste tiden enligt RunKeeper.

6.5 km med stavar

1375 kcal enligt pulsmätaren

Satte mig på en idyllisk utsiktsplats och plockade upp min lunch – lyssnandes till fåglarna. Just som jag satte mig att äta…. Då kom en hel skolklass med barn. De störde mig väl inte men lugnet och det idylliska försvann lite 🙂 Jag åt upp och gick vidare…

Gick förbi en kompis som precis kommit hem från Spanien så det blev en snabb kopp ’kaffe på maten’ med… Två pauser… Rena slapperundan 🙂

Det kändes bra idag. Jag testade att köra en extra liner utan tätring inuti den andra och det var faktiskt riktigt bekvämt i C-Leg:ens stora hylsa.

Bra runda 🙂