Livet är oförutsägbart

Dyslexi status: ej rättad.

Var helt inställd på sjukgymnastik och att åter gå dit och tillbaka. Så blev det inte!

Min äldsta blev hemma sjuk så jag fick också stanna hemma… Ingen fara tänkte jag, bara att gå ett träningspass när min fru kommer hem… Och det gjorde hon tidigt.. Redan vid lunch och gick direkt och lade sig, hur sjuk som helst även hon. Nu när alla äntligen sover känner jag mig alldeles för trött för att ta mig ut och snubbla runt i mörkret… Latmasken har tagit över 🙁

Annars har jag känt mig riktigt motiverad sista tiden och jag älskar verkligen denna tiden på året… Älskar många årstider om jag skall vara ärlig 🙂

Jag har fortfarande träningsverk från igår, så den rundan tog där den skulle 🙂

Imorgon skall jag prova en ny hylsa ”prototyp” hoppas den känns ok.

Nu har jag inte mer skriva i mig just nu 🙂