Bakslag igen, träningslogg.

Fick en ny finne på stumpen och det svider där kanten skär in, hoppas verkligen på den nya hylsan. Tror jag skulle få den när jag skall till ortopedverkstaden nu i veckan, tisdag. D

etta och ont i huvudet samt regn och blött gjorde att det blev för mycket att ta sig ut idag, gjorde lite sjukgymnastik hemma med gummibanden, men det är allt så långt idag. Kanske kommer jag ut och gå en runda senare när barnen är i säng… får se.

Imorgon är det sjukgymnasten igen och på tisdag som sagt skall jag till ortopedteknikerna. Hoppas på att få både min hylsa och mitt C-Leg.

Hur dum får man vara, här sitter jag och skriver ner mina ursäkter om varför jag inte kommit ut och tränat idag. Så har jag en sekundär hylsa jag kan byta till som inte skaver på samma ställen och barnen och frun är dessutom iväg och handlar… perfekt tillfälle att ut och gå…

Rapporterar mer senare 🙂 nu beger jag mig ut…

Kom till ytterdörren så började det regna… ursäkterna är tillbaka igen… får helt enkelt ta igen det i veckan. Blir lite sittupps och armhävningar istället. Och bus med barnen det brukar få upp pulsen.