Sjukgymnast, träningslogg

Idag var det besök hos sjukgymnasten. De problem jag arbetar med sjukgymnasten omkring är framför allt att få tillbaka muskelmassa, styrka och uthållighet i skinkmuskeln. Samt att jag har haft ont i axeln sedan jag trillade och slog mig när jag var enbent efter olyckan då jag bröt benet.

Axeln har jag varit och kollat många gånger nu. Magnet röntgen och nu sist har de testat med kortison sprutor i olika leder i axeln. Sista sprutan verkade ge effekt. Men smärtan under natten ser ut att vara tillbaka nu igen. Sjukgymnasten tyckte vi skulle börja arbeta mer på gymmet med axeln och se om det hjälper. Hitintills har jag mestadels arbetat med gummiband hemma för axeln.

I vilket fall som helst så är det bra att gå till sjukgymnast. Träna balans och hålla koll på gången så att man inte går in i felaktiga gå-mönster, vilket lätt händer.

Jag cyklade till och från gymnasten så det hela blev nog ca 2t träning (9km cykel).

Fortfarande snuvig efter förkylningen men allt känns mycket lättare igen med träning, cykling etc. Bortsett från motvinden på vägen in idag 🙂