Gång, träningslogg

Bra tur idag med. Jag valde att gå lite över 5km idag och det kändes stabilt. Jag snubblade bara en gång på hela rundan vilket är superbra. Speciellt med tanke på att jag ställde om benet till att vara lite mer vinklat bakåt. Hade glömt det sedan jag hjälpte till att flytta. Men det betyder också att jag börjar bli starkare i skinkmuskeln igen 🙂

Hälen tejpade jag idag för att slippa skav av de nya skorna. Fortfarande ingen tejp på stumpen och det sved bara de sista 100-500 meterna – vilket innebär att jag vant/vänjer mig snabbt.

Gick med stavar med högre tempo idag också. Ingen pulsklocka men det kändes som om jag låg rätt med puls under större delen av rundan.

Imorgon är det sjukgymnastik. Jag vet inte om det blir någon runda då. Kanske jag går eller tar cykeln dit och hem. Det är nog för långt att gå 8km idag. Men ett bra mål att ha på mina två sjukgymnastik-tider i veckan.