Gång, träningslogg

Var ute och gick idag men tänkte först att jag skulle cyklat. Då jag hämtade de nya skorna blev det vandring istället.

Lite förkyld fortfarande, ont i kroppen och rinnande näsa men betydligt piggare. Så jag tänkte ett lugnt tempo blir det ändå. Jag valde därför att ej tejpa – lika bra att testa om jag håller.

Vilken trevlig tur det blev, fint väder, fåglarna sjöng och flertalet vårtecken.

Jag började på min lilla runda, men kände att jag kunde gå längre så jag valde att vika av och förlänga den. När jag gått ca 2km började jag känna av både de nya skorna och protesen men jag fortsatte runt och gick sammanlagt ca 4km över åkermark mestadels. Inga skavsår eller blåsor men jag var nog på gränsen att få.

Detta känns faktiskt ganska bra. Jag har visserligen halverat hur långt jag kan gå dagligen men samtidigt är jag igång igen. Bara jag ökar långsamt kommer jag nog snart upp i mina 7km/dag igen 🙂

Bra trött var jag trots detta i benet och höften. Men jag antar att det är förkylningen som spökar lite.