Saknar min C-Leg

Vet inte om det är för att jag varit förkyld och känt mig allmänt hängig eller för att jag inte varit lika entusiastisk med att träna under en period. Men jag saknar min C-Leg det känns som om jag har mer ont i rygg, knä och höft nu när jag inte har den att byta till på dagarna. Jag märker också att jag snubblar till oftare med andra knäet, vilket inte är någon stor grej i sig. Eller i alla fall förutom det faktum att folk runt om kring blir rädda att man skall ramla och blir övermedvetna och beskyddande om en. Irriterande men omtänksamt.

Jag vill ha tillbaka C-Leg så jag kan koppla av tror jag… så att jag kan gå utan att tänka på att gå hela tiden. Undrar om det låter vettigt men jag tror att jag måste använda hjärnan mycket mer nu än jag gör normalt och det hade varit skönt att softa där uppe men ändå få mer ut av benen.

Dessutom sliter ju nuvarande protes på mina kläder och skaver lite i hylsan (som jag nu kan byta manuellt till en annan).

Oavsett vilket skall jag komma igång med träningen igen, i detta nya vårväder tror jag att jag skall sätta igång med cykling ett tag tills jag får tag i skor jag trivs med och har gått in dem. Skall försöka ta mig ut att cykla imorgon.

0 Responses to Saknar min C-Leg